Despre noi
Buna fetelor,

 In primul rand ar trebui sa facem cunostinta :)...numele noastre sunt Georgiana si Robert si impreuna am deschis acest mic spatiu pentru a va aduce un pic de culoare in viata voastra prin produsele noastre.
  Poate va intrebati de ce un barbat s-ar baga in treaba asta....pai hai sa spunem ca prietena mea adora make-up-ul si bineinteles diferite produse, dar nu asta este motivul principal pentru care am ales sa fac asa ceva. O data, am vrut sa ii fac o surpriza, un mic cadou cu ocazia zilei ei de nastere...si pentru prima oara in viata mea m-am interesat de pensule pentru machiaj. Pana in acel moment nu ma interesa si nici nu vroiam sa stiu nimic despre partea asta din viata unei femei. Stiind ca ii plac foarte mult si isi doreste o trusa completa am zis sa imi largesc aria de cunostinte, deci am inceput sa o intreb de ce sunt unele bune si celelalte nu, de ce sunt cum sunt si ce fac toate ....pentru ca in mintea mea de barbat le consideram pe toate la fel, folosesc la acelasi scop si cu asta basta. Dupa ce am asimilat destule cunostinte am luat legatura cu Koko(Special K)...si i-am trimis un e-mail cu tot ce vroiam sa stiu si cudestul de multe poze cu seturi de pensule de la cateva firme de make-up. Dupa ce am primit un raspuns si incertitudinile mi-au fost inlaturate (apropo Koko merci inca o data ...) am luat setul pentru prietena mea.
   Deci asa am ajuns sa intru in aceasta lume a produselor de make-up...a durat inca un an si ceva si dupa ce o prietena de-a noastra (Dalyda) care si-a creat blog ne-a sustinut ideea de a deschide acest spatiu pentru fetele care doresc aceste produse la un pret mai mic decat pe majoritatea site-urilor de specialitate.
   Acum putem sa zicem ca am facut cunostinta ;) si speram ca pe viitor sa ne cunoastem mai bine cu majoritate dintre voi prin intermediul blogului, comenzilor, review-urilor si a giveaway-urilor :D

Suntem incantati de cunostinta si va multumim :*


P.S.: Speram ca nu vom avea parte de neintelegeri, replici acide si rautate din partea celor care se ocupa de asemenea cu acest gen de vanzari. Dragilor/dragelor sa nu uitam ca este loc pentru toata lumea si in unele cazuri este vorba si de placere. In cazul in care vom avea parte de aceste mici neplaceri, nu le vom tolera si vor fi ignorate.