12 iulie 2011

Paleta 88 Metal Mania - 90 RON


  SCURTA DESCRIERE:


Tip: Fard de ochi
Folosinta: ochi
Tipul fardului: uscat
Forma: Pudra
Ingrediente: Minerale
Culori: Multi-colore
Marime: 23.2cmx16.6cmx1.3cm
Culoarea carcasei: neagra
Greutate neta: 61.0g






 DESCRIERE:
Aceasta paleta, dupa cum spune si numele, contine 88 de culori metalice. Desi metalice, acestea sunt potrivite atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru unul de seara.




 Paleta va ofera o diversitate de culori, foarte frumoase si usor de amestecat. Acestea rezista destul de mult chiar si fara primer, iar combinatiile sunt nelimitate.



  Ceea ce diferentiaza aceasta paleta de restul de pe piata (ca si la cea de 120 de culori) este faptul ca nu are marca inscriptionata (Costal Scents, Fraulein38 sau Manly). Totusi in afara de acest mic detaliu paletele sunt identice dpdv calitativ si ca aspect.


P.S.: Paleta din poze este personala, de aceea unele culori sunt folosite.



  • Ingrediente:      
Talc, Mica, Mineral Oil, Kaolin, Titanium Dioxide, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Lanolin, Methylparaben, Propylparaben, BHT. May Contain : Mica and Titanium Dioxide, Iron Oxides, Ultramarine Blue, Manganese Violet, Ferric Ammonium Ferrocyanide, Chrome Oxide Greens, Chrome Hydroxide Green, FD&C Red No.40 Al Lake, FD&C Yellow No.5 Al Lake, FD&C Blue No.1 Al Lake.




Pretul acestei palete este de 90 RON.
Bucuresti - livrare personala/Posta Romana
Alte localitati - Posta Romana

3 comentarii:

  1. mai aveti aceasta paleta de culori ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da mai exista aceasta de culori....daca o doresti te asteptam sa ne trimiti un email cu numele complet si adresa sau daca esti din bucuresti doar un numar de telefon, te asteptam pentru a finaliza comanda....

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere